Alles over haar

De meeste mensen hebben haar. Net als mensen aan elkaar verschillen doet haar dat ook. Er bestaan verschillende types haar die ook nog eens verschillende stijlen hebben. Daarnaast moet je ook nog je haar verzorgen en in model brengen. Dat kan op verschillende manieren. In dit artikel vind je alles wat je wilt weten over haar.

Soorten haartypes

 

Met een haartype wordt de samenstelling van het haar genoemd. Een daarvan is vet haar. Als je daar last van hebt dan is je haar slap en kun je het moeilijk in model brengen. Vaak voelt je haar dan ook echt vettig aan. Verder kun je ook last hebben van het tegenovergestelde genaamd droog haar. Je punten zijn dan gespleten en breken ook snel af. Ook is het heel statisch en dof waardoor het vaak niet glanst. Vaak valt droog haar ook onder beschadigd haar.

Verschillende stijlen

 

Naast verschillende types heb je ook nog verschillende stijlen. Met stijlen wordt er het uiterlijk van het haar bedoeld. Zo zijn er oneindig veel kleuren waarin het haar kan zijn. Van blond tot roze, het is er allemaal. Ook kan het haar er in verschillende vormen zijn. Namelijk stijl, slag en krul. Dan kan het ook nog eens van lengte verschillen en heeft de ene kort en de andere weer langer haar. Kortom iedereen heeft ander haar.

Verzorging

 

Al dat haar moet natuurlijk ook worden gewassen. Doe dat niet te vaak want anders kan je haar beschadigen. Ook moet je de juiste producten gebruiken, die passen bij jouw haartype. Gebruik altijd standaard shampoo en conditioner zodat je haar altijd fris is.

Alles uit je haar halen

Je kunt super veel dingen met je haar doen. Zo kun je het stijlen, krullen of toch lekker vast doen. Je kunt zelf de mooiste creaties van je haar maken. Mocht je te weinig haar hebben dan kun je gebruiken maken van extensions van Hairextensions Voordeel. Je kunt er alle kanten mee op en haalt er alles uit je haar mee. Door gebruik te maken van extensions loop je nooit meer met een verpest kapsel rond.