Een grijs T-shirtje van katoen is neutraal en heerlijk om te dragen

Alhoewel wit de meest gekozen kleur T-shirt is om te combineren met anderen kledingstukken kan een grijs T-shirtje ook een zeer goede keus zijn. Grijs is een neutrale kleur die met veel verschillende kleuren te combineren is. Een grijs T-shirtje kun je super combineren met witte of zwarte kleding en accessoires. Lichtgrijze T-shirts kun je uitstekend combineren met paars, geel, blauw en rood. Een donkergrijs T-shirt is weer prachtig bij zilverkleur en pastelkleuren.

De stof is natuurlijk katoen!

De stof is minstens zo belangrijk voor het kiezen van het perfecte T-shirt. De stof is namelijk de bouwsteen van elk kledingstuk. De voorkeur gaat uit naar puur katoen. Dit zorgt ervoor dat het T-shirt lang mee gaat, maar ook in de juiste fit blijft. Éen van de beste katoensoorten is Egyptische katoen vanwege zijn langer vezels. Poly-katoen of synthetische materialen zijn goed voor het weg voeren van vocht en het behouden van hun vorm, waardoor deze zeker niet mogen missen als sportkleding. Een 100 procent katoen T-shirt zal door zijn stugheid niet ideaal zijn om je sport oefeningen uit te voeren. Veel heren maken de fout, dat ze dikte van de stof verwarren met de kwaliteit. Het tegenovergestelde is in feite waar, want de hoogste kwaliteit katoen zijn vaak lichter dunner en duurzamer.

Een must have

Het T-shirt is echt een must-have voor iedere garderobe. In iedere kledingkast wil je ten slotte wel een complete collectie hebben die op veel verschillende manieren te combineren is. Hoe beter de kledingstukken bij elkaar passen, hoe meer stijlvolle outfits jij kunt samenstellen. Combineer een T-shirt om een complete outfit te maken, bijvoorbeeld met een mooie skinny jeans. Doe hier nog een paar enkellaarsjes en naar wens accessoires bij en je bent helemaal klaar om de deur uit te gaan. T-shirts zijn er voor ieder seizoen en iedere gelegenheid.  Hiermee kun je altijd outfits maken die helemaal bij jouw stijl passen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *