Eten & Drinken in stijl met Liewood

Als kersverse ouders van jong grut kennen we het wel, het eten en drinken bij onze kleintjes gaat niet altijd even gemakkelijk. Een gezellig kinderservies kan daar prima bij helpen, echter zijn wel zelf niet zo’n fan van Barbie, Mickey Mouse en deze andere kindervrienden. Liewood heeft daar mooie en stijlvolle oplossingen voor.

Bamboe servies voor kids

Gaan we eten uit bamboe scheuten? Nee gelukkig niet, maar wel van prachtig servies gemaakt van bamboe vezels. Deze vezels zijn biologisch afbreekbaar en bovendien is bamboe een gewas wat eigenlijk onuitputtelijk is. Liewood combineert deze fijn eigenschappen samen met een prachtig design en uniek kleurengebruik. Wat dacht je van het fijne panda serviesje? Een snoezig panda snuitje kijkt je aan zodra je bordje leeg hebt gegeten. Maar ook de Leo serie met luipaard print is een lust voor het oog. Zowel kinderen als ouders worden blij van dit verantwoorde servies.

Thermische drinkflessen

Handig voor mee naar school! In zowel de winter als de zomer kan het moeilijk zijn om het drinken van de kinderen op de juiste temperatuur te houden. Met de hippe thermoflessen van Liewood is dat probleem opgelost. De thermo bekers zijn speciaal gemaakt hiervoor, het kan drinken tot wel 24 uur koud houden en tot wel 12 uur warm. Wel zo handig in de zomer indien je kinderen graag koude melk drinken bij hun boterham op school. De handige thermo bekers zijn voorzien van 2 verschillende sluitingen. 1 handige drinktuit dop, welke natuurlijk perfect is voor kinderen. En daarnaast een gewone rvs dop zoals we die gewend zijn op een thermosfles. Want deze stijlvolle thermische drinkflessen zijn ook voor mama best mooi om mee te nemen naar het werk.

Voor het betere knoeiwerk

En een kind zou geen echt kind zijn als er bij het eten en drinken niet het nodige geknoeid werd. Een assortiment slabbetjes mag hier natuurlijk niet ontbreken. Liewood heeft mooie slabbetjes bijpassend bij al het servies. Maar ook hele handige met mouwen. De kleinere slabben knoop het gewoon gemakkelijk om de hals, de grotere slabben met mouwen hebben bovendien een handig opvang vakje.

Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door Dreumes enZo, Kids Home & Lifestyle.