Vagina verstrakken na bevalling of extreem gewichtsverlies

Een minder strakke vagina ontstaat vaak na een bevalling of extreem gewichtsverlies. Na de bevalling heeft je lichaam tijd nodig om weer te herstellen. In de meeste gevallen herstellen je vagina spieren vanzelf weer. Maar dit gebeurt niet altijd. Wanneer je meerdere bevallingen hebt gehad kan de rek er een beetje uitraken. Dat kan erg vervelend zijn en zelfs incontinentie veroorzaken. Gelukkig zijn er tal van manieren om hier iets aan te doen. Hieronder de meest bekende en best werkende opties.

 

Train je bekkenbodemspieren

Het trainen van je bekkenbodemspieren helpt de spieren sterker en elastischer te maken. Door het frequent trainen van de betreffende spiergroep krijg je de controle weer terug. Het is altijd een goed idee om hier eerst mee te beginnen voordat je op een andere methode overstapt. Het is belangrijk dat je de oefeningen vaak doet voordat je echt resultaat krijgt. Let wel, het is logisch dat je hier spierpijn van krijgt. Even doorheen bijten dus en lekker doorgaan.

 

Verstrakkingsgel voor de vagina

Vtight is op dit moment de beste gel die je kunt kiezen. Het is een vagina verjongende gel die je extern aanbrengt. De gel is geheel natuurlijk, je hoeft dus geen gekke stoffen je lichaam in te stoppen voordat je jouw probleem kunt oplossen. Veel vrouwen hebben goede ervaringen met Vtight. Ze geven aan dat de gel zijn werk goed doet. Wel geven ze aan dat de gel een klein beetje kan prikken, dit is echter helemaal niet erg. Als het een beetje prikt of kriebelt dan is het juist een goed teken, zo weet je dat het werkt. Vtight is nu dus de beste crème voor een strakkere vagina die je kunt kopen.

 

Wat moet ik doen?

Je kunt altijd eens even een kijkje nemen op de website van Vtight, zo krijg je een heel goed beeld over het product. Ook kun je daar nog veel meer informatie vinden over de gel en over zijn werkwijze. Wat ook leuk is, is dat je de ervaringen van anderen kunt lezen, zo kun je precies zien of de gel misschien ook wel wat voor jou is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *