Gezicht

Een gezichtsbehandeling. Het is zit vaak inbegrepen bij een pakket in een SPA of beauty salon. Veel vrouwen kiezen hiervoor omdat het gezicht geheel wordt gereinigd. Wij zullen u de werking van zo’n behandeling geven en hierbij ook gelijk de voordelen. Er zijn weinig tot geen nadelen te vinden bij een professionele gezichtsbehandeling, want er worden uitsluiten natuurlijke producten gebruikt door de beautysalons.

Het aanbod
In de meeste gevallen zijn er een aantal pakketten te krijgen op het gebied van gezichtsbehandelingen. Hierbij moet u natuurlijk denken aan de duur van de behandeling, maar ook aan het gebruik van diverse producten en de intensiteit van de behandeling. Een basis behandeling bestaat voornamelijk uit de volgende handelingen; het reinigen van uw gezicht, een stoombad, het verwijderen van onzuiverheden in uw gezicht en na dit alles nog een verfrissend gezichtsmasker. Wanneer u zo’n behandeling ondergaat, zult u dit doen omdat het lekker en verfrissend is en niet omdat u problemen in uw gezicht wilt wegnemen.

Een andere pakket wat bij de meeste beautysalons wordt aangeboden, bestaat uit; het epileren van uw gezicht, een stoombad, het gezicht reinigen & peeling, het verwijderen van onzuiverheden, een druktpuntmassage en het eindigen met een gezichtsmasker.

Vaak heeft een beautysalon nog een laatste, het meeste uitgebreide, pakket. Dit is eigenlijk hetzelfde pakket als het middelste pakket, maar hierbij is er nog een ontspanningsmassage bijgevoegd. Dit is een massage voor het hele lichaam, maar de focus ligt toch wel op het hoofd, de nek en de schouders.